Ik ben jullie nog niet vergeten! - Reisverslag uit Valletta, Malta van Annelieke - WaarBenJij.nu Ik ben jullie nog niet vergeten! - Reisverslag uit Valletta, Malta van Annelieke - WaarBenJij.nu

Ik ben jullie nog niet vergeten!

Door: anneliekeopmalta

Blijf op de hoogte en volg Annelieke

16 November 2010 | Malta, Valletta

Lieve allemaal,

Na een tijd rust te hebben genomen op deze site, hier dan eindelijk weer een verhaal! Soms zijn er wat dagen/weken waarin het leven hier 'normaal' is en ik vrij weinig mee maak, vandaar dat ik even wat verhalen heb opgespaard!

Zaterdag 30 Oktober hebben een aantal collega's mij meegenomen naar een feest, genaamd 'Sunglassed at Night'. Dit was een housefeest, waar iedereen geacht werd zijn zonnebril op te houden. Normaal ben ik niet zo'n onwijze fan van dit soort feestjes, maar ik moet zeggen, het was hartstikke leuk! Twee minuten na aankomst in de club stapte er meteen een jongeman van rond de twee meter op me af. Hartstikke leuk natuurlijk, hij zag er ook niet verkeerd uit, echter na vijf minuten deed hij al een poging tot zoenen... No way dat dat gaat gebeuren natuurlijk, dus heb hem maar met een 'gebroken hartje' achter me gelaten, om te kunnen dansen feesten met mijn collega's. De volgende dag had ik een enorme piep in mijn oren en was ik bang dat ik voorgoed doof was aan een kant. Gelukkig, mijn beiden oren leven weer. :P

Dit weekend van de 30ste was het ook halloween. Hier op Malta vieren ze halloween, zowel jong en oud. Tijdens het uitgaan zagen we de jongeren flink uitgedost en verkleerd in Paceville en zondagavond zagen we alle kleintjes verkleerd met een mandje langs de deuren gaan in de hoop op wat lekkers! Erg leuk om te zien en ervaren, aangezien halloween in Nederland niet zo speelt.

Maandag 1 November heb ik helaas een migraine aanval gekregen. Dit was al een tijd geleden en ik dacht er eindelijk van af te zijn. Wellicht ligt het aan die 3 miligram chocola die ik had gegeten, waarvan ik wist dat het gevaarlijk kon zijn!

Dinsdag 2 November ben ik 's avonds met collega's uit eten geweest. Dit ter ere van het Pizza restaurant van het Corinthia Palace hotel, gelegen bij het zwembad, wat voor het seizoen dicht ging. Alle werknemers die direct of indirect iets met dit restaurant te maken hadden, waren uitgenodigd. Ik heb er nog geen menu voor hoeven maken, maar mijn aanwezigheid konden ze natuurlijk niet missen :P ! Was wederom erg gezellig!

Afgelopen vrijdag zijn we met de hele bups op stap geweest, aangezien 4 van de 5 jongens die we hier hebben leren kennen Malta gingen verlaten. Omdat het een afscheidsfeestje was, wilde ik me niet laten kennen en met ze mee feesten tot zij er genoeg van hadden. Ik had al gehoord dat zij stapavonden tot de volgende dag 13.00 uur doortrokken, dus ik was erg benieuwd! Ik heb het volgehouden tot 08.30 uur en toen kon ik ook echt niet meer !!! (Gek he ;) ) .. Wel ben ik nog in een soort van stripclub geëindigd, waar ik over de grond heb liggen rollen van het lachen (figuurlijk dan). De meiden daar lopen rond bedekt met 2 kleine lapjes stof. Ze schuiven meteen naast je wanneer er mannelijk gezelschap bij is en vragen of zij een lapdance willen voor 20 euro (!!!!). De lapdance gebeurd ergens achter in een donker kamertje, wat ik gelukkig niet van dichtbij heb hoeven zien. Leuk om een keer te ervaren, maar een carrière switch zie ik er niet in ;) !

Op mijn werk gaat alles goed! De tijd vliegt voorbij, aangezien het op kantoor onwijs druk is... Binnenkort ga ik wat tripjes maken om het eiland verder te bekijken en al het pracht en praal van Malta te ontdekken. Dan zullen de verhalen ook eens wat verschillen, ipv al mijn stapervaringen wat cultuur en natuur ervaringen ;) !

Gisterenavond heb ik voor het eerst in mijn leven sushi gegeten en het was me toch LEKKER!!!! Ja ja, ik Annelieke, vond de sushi heerlijk!! Normaal ben ik niet zo'n enrome rijstfan, maar ik heb gisteren zitten genieten en peuzelen!

Alles gaat hier goed, ik heb het onwijs naar mijn zin en ik vrees dat ik in Februari niet meer terug wil ;) ! Maar wees allen niet bang, ik vrees dat ik wat verplichtingen heb richting NHTV om terug te komen :P !

Take care allemaal!

• 16 November 2010 - 15:36

Wilmy:

De natte voeten periode ligt achter je, zo te lezen. Leuk dat je al zoveel mensen kent om mee op stap te gaan dan vereenzaam je niet, Liek. Niet dat ik daar bang voor was, hoor . . . . Vertel eens even hoe het gaat met de taal en met je Engels? Hier alles goed. Vreselijk weer geweest, de natte voeten hadden wij nu hier en op dit moment kun je geen 50 meter voor ogen zien, zo mistig is het. Geniet maar lekker op Malta . . Nederland is ook niet alles. Wij bereiden ons voor op de goedheiligman.
    Liefs,
    Wilmy en Wim

• 16 November 2010 - 15:49

Gerard:

ik vroeg er van de week nog om dus ben verplicht een reactie te plaatsen haha
    maar word tijd da je wat cultuur gaat snuiven want al de stappen is ook niet goed voor je:P haha

xx

• 18 November 2010 - 16:16

Ank & Willem:

Ha Annelieke. Wat heb jij een leuke tijd!!! Maar hier in NL is het ook leuk hoor! Ik heb Sint gezien, in Den Haag zat hij op een schimmel, en in Zeist in een koets, op dezelfde zaterdag.. Toen hij hier in Zeist het bordes opstapte bij de burgemeester viel zijn mijter af. Met zijn twee handen heeft hij hem toen zelf weer opgezet!!! (Verslag van Sander.) Ga maar door met plezier maken, en groetjes van Ank & Willem

• 18 November 2010 - 18:49

Muti:

Ha prinses, wij zijn jou ook nog niet vergeten hoor! Nog even en dan zien we je op Malta!

Gezellig, we hebben er zin an!

XXX Muti

• 19 November 2010 - 14:15

Sjom:

We hebben elkaar al via een speciale mail en via de telefoon kort geleden uitgebreid gesproken. Mijn reacties op jouw mails zijn dus bij jou bekend en zoveel is er nu ook weer niet in Vught gebeurd, of het moeten de autobranden zijn. Die gaan maar steeds door!