Visit from my parents and Sabien :) - Reisverslag uit Valletta, Malta van Annelieke - WaarBenJij.nu Visit from my parents and Sabien :) - Reisverslag uit Valletta, Malta van Annelieke - WaarBenJij.nu

Visit from my parents and Sabien :)

Door: anneliekeopmalta

Blijf op de hoogte en volg Annelieke

20 December 2010 | Malta, Valletta

Lieve allemaal!

Daar ben ik dan weer met een nieuw verhaal! Allereerst hartelijk bedankt voor alle reacties natuurlijk! En een speciale dank aan Diana, leuk om te zien dat u mijn verhalen leest en alles bijhoudt! En inderdaad, de tijd gaat te snel, ik zou die klok soms ook wel eens even stil willen zetten.. Maar helaas! Aan de andere kant, het leven als student is zo verkeerd nog niet :P ..

Woensdag 8 december hadden we in het hotel de Lighting Ceremony. Dit is een avond waarop de general manager alle lichtjes buiten het hotel aan doet met een druk op een knop. Dit is niet voor personeel, maar voor de gasten van het hotel en boekingen van gasten buitenaf (wel binnen Malta). Terri vroeg aan mij of ik met haar en haar dochter mee wilde gaan naar deze ceremony en die kans liet ik natuurlijk niet liggen... Allereerst was er een koor met kerstliederen, de meesten waren wel bekend, sommigen ook in het Maltees. Daarna moesten we naar buiten, waar ze een grote vuurkorf hadden staan en waar de general manager een korte speech hield en de lichtjes aandrukte. Daarna gingen we dineren... Ik heb echt goddelijk gegeten :D !! Een viergangendiner in een vijf sterren hotel, jamjamjamjamjam!! Er stonden allerlei dingen op de kaart waar ik normaal niet zo dol op ben, maar die avond schrokte ik het naar binnen zo heerlijk vond ik het!

De volgende dag kwamen papa en mama hier aan :D !! Echt super om ze weer te zien en te kunnen knuffelen. Het kletst toch net iets makkelijker als je elkaar ziet ;) .. Ik heb ze donderdag hier de buurt wat laten zien en Paceville, vrijdag mijn werk en St Julians en zaterdag hebben we een lange wandeling gemaakt van Swieqi naar Sliema en weer terug... Uiteraard werden tussen al deze bezigheden genoeg hapjes en drankjes genuttigd... Bij de familie Weerheijm hoeft het niet lekker te zijn, als het maar VEEUULLL is... Het was een zeer geslaagd weekend en super gezellig! Pap Mam bedankt!!!!!!!!

De week erna stond Sabien hier op de stoep, wat natuurlijk ook hartstikke leuk was :D !! Ik denk dat ik Sabien ongeveer een jaar niet had gezien... Of iets korter of iets langer, iig veel te lang niet!! We hebben het super leuk gehad en flink veel gelachen! Ik ben met Sabien ook naar Sliema gelopen, naar Valletta geweest en hier de buurt en St Julians gezien.. Uiteraard zijn we ook op stap geweest! Want ik moest natuurlijk ook even de kroegen en het Maltese stapleven laten zien :P ! 's Nachts toen we op een bankje op onze lift zaten te wachten weer veel hilarische mensen voorbij zien lopen.... Eentje met zijn kruis van zijn broek tot op zijn knieeën (kan hij wel lopen), eentje die aan zijn vriendin aan het uitleggen was dat hij ons alleen aan het 'checken' was en dat ze zich verder geen zorgen hoefde te maken, een met een pizza zo groot als een stuur en een die een fettish had voor het trappen tegen prullenbakken, waarbij hij bij de 5de trap zijn evenwicht verloor en vol op zijn gezicht eerst een bankje en daarna de stoep raakte... Ach zo maak je nog eens wat me he :P ! Is weer eens wat anders dan dronken op school komen, zonnen op het station en aangerand te worden in de auto... He Sabien ;) !

Jullie moeten allemaal even op http://www.corinthia.com kijken, ga naar 'our hotels', 'Malta', 'Palace & Spa', 'about the hotel' en dan als laatste 'our team'...... En wie staat daar recht achter de General Manager..... Tadaaaaaaaaaaaa ANNELIEKE :D :D Hahaha supper grappig!!!! En voor mensen die willen inburgeren op Malta, kijk op: http://www.onlyinmalta.com . Kunnen jullie leuke fototjes vinden en bekijken in wat voor chaos ik soms leef ;) !

Nou lieve mensen ik ga deze week weer even volle bak aan het werk en dan is het alweer kerst! Je ziet overal versieringen hier op Malta en na elke 5 meter kom je wel een kerststalletje tegen met het babytje Jezus... Mijn kerstdagen zijn al helemaal gevuld en ik kijk er enorm naar uit! Ben benieuwd hoe de Maltesers hun kerstdagen spenderen en hoe het is om kerst te vieren in een ander klimaat! Jullie horen nog van me :D

Liefs en aan allen hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2011!

• 20 December 2010 - 20:16

Muti:

Hé Prinses, gaaf hoor jou zo op de site van het hotel te zien. Ik herken ook de mensen die we ontmoet hebben, leuk!
    Wij vonden het ook heel leuk bij jou op Malta te zijn en te zien hoe je woont en leeft en werkt. Het waren drie fantastische dagen hahahaha!

XXX Muti

• 20 December 2010 - 20:31

Ruben:

Heeeey!
    Annelieke achter de general manager op de foto, hahaha klinkt goed! Goed om te lezen dat je het leuk hebt gehad met je ouders en later met Sabien.
    Zo te lezen heb je het wel naar je zin daar, straks wel weer terug naar Breda komen hoor!

Spreek je snel!

• 20 December 2010 - 20:57

Iris:

Anniiieee!!! Sta jij daar even mooi te glimmen op de foto!!!
    Geniet van de kerstdagen in die heerlijke temperaturen, ga ik hier weer even mijn auto uit de sneeuw uitgraven.....

XxX

• 20 December 2010 - 23:14

Papa John:

Leuk je te zien achter de general manager als personeelslid van het hotel.

Geniet van de Malteser kerstdagen en de Malteser jaarwisseling. Wellicht zijn dit eenmalige gebeurtenissen, die je nooit meer op deze manier zult meemaken. Sla ze goed op in je geheugen.

• 21 December 2010 - 11:03

Roel:

Ha zus! Wat leuk zeg. Mooi in het midden van de foto. En weer een leuk verslag van de twee bezoekjes. Geniet van de kerstdagen op Malta!

Gr.
    Roel

• 23 December 2010 - 12:41

Sabien:

Lieverd!

Hahaha, moet er nog een beetje om lachen. Hilarische stap avond! :D En natuurlijk andere gezellige dagen! Ik wens je alvast fijne kerstdagen, of ja avond en dag! Heel veel plezier bij je vriendinnetje!!

Liefss xx

• 24 December 2010 - 12:17

Wilmy:

Wat een prachtig hotel is het, Liek! Ik heb de virtuele tour gedaan, echt schitterend. Ik begrijp dat je lekker hebt gegeten. Leuk, he, dat versieren met Kerstmis in warme landen. Zelfs in Vietnam en Cambodja waar ze kerst eigenlijk niet kennen is alles versierd met glamour en glitter en rijden de mensen op hun scooters in een temperatuur van 35 graden met de kerstmuts op! 's Lands wijs, 's lands eer. Geniet van warme kerstdagen, wij zitten hier in een pak sneeuw, het is buiten prachtig, hoor, maar van mij mag het warm water gaan regenen. Na vier weken is het wel genoeg geweest. Fijne dagen en tot mails . . .
    X, ook van Wim, Wilmy

• 25 December 2010 - 20:25

Oma:

lieve annelieke,

ik zit hier met veel plezier bij jouw moeder en naast mij zit iris en tegenover mij zit roel. de fles wijn is al leeg! dus je begrijpt dat ik niet helemaal helder denk! lieve schat, fijne kerst en een heel leuk, opwekkend 1911...ow nee, ik bedoel, 2011 (oorzaak DRANK).

dag schat!!

• 30 December 2010 - 11:12

Ank & Willem:

Ha Annelieke, wat een toptijd heb je, het klinkt allemaal super. Nu alleen nog Oudejaar (knallen ze ook miljoenen de lucht in?) en de grote festijnen zijn weer achter de rug... Overigens goed te horen,dat je als kleindochter van opa Weerheijm het luxe vijf-gangendiner toch wel kon waarderen!! Gelukkig 2011! Ank&Willem