1e week alweer voorbij... - Reisverslag uit Valletta, Malta van Annelieke - WaarBenJij.nu 1e week alweer voorbij... - Reisverslag uit Valletta, Malta van Annelieke - WaarBenJij.nu

1e week alweer voorbij...

Door: anneliekeopmalta

Blijf op de hoogte en volg Annelieke

24 Augustus 2010 | Malta, Valletta

Allereerst allemaal onwijs bedankt voor jullie reacties!!! Doet me goed om die te lezen vanaf hier!

Mijn eerste week zit erop! Het was een warme, zonnige week, waarin ik vrij weinig gedaan heb... Dit is meteen mijn vakantie, dus daar heb ik goed gebruik van gemaakt! Ik heb heerlijk in het zwembad en in het zonnetje gelegen. Verder ben ik een aantal keer naar Paceville gegaan, om daar wat te eten of wat rond te kijken. Van de week ook wat gaan drinken met studenten die hier Engelse lessen volgen. Vanavond gaan we met een groep naar de bioscoop, dus ben benieuwd!
Het appartement bevalt goed en de schoonmaak des te beter hihi.. Gisteren hebben ze mijn gehele appartement van top tot teen schoon gemaakt, inclusief mijn afwas, plus een schoon bedje en schone handdoeken... Kan niet beter toch?

Ik ga afwachten wat het weer de komende week doet, als het iets minder benauwd wordt ga ik wat rondreizen door Malta en alvast wat steden bezoeken.. Wellicht heb ik dan iets meer om over te vertellen, aangezien ik nu vrijwel niks te vertellen heb.... (Doe ook vrij weinig :P )

Voor iedereen die mij post wil sturen (9 september blijft toch mijn verjaardag :P ) hierbij het adres waarnaar je het moet sturen:

Garden View Holiday Complex
104 Triq is-Sidra
Swieqi, Malta
Apartment number 2208 (Annelieke Weerheijm)

Dit was het voor nu! Ik ga eten en daarna film kijken.......

• 24 Augustus 2010 - 17:28

Muti:

klinkt allemaal goed maar ja die foto's hè!

• 24 Augustus 2010 - 19:33

John:

Beste mensen en medelevers,

Voor het geval dat jullie het nog niet weten en opdat jullie het niet vergeten, maar voor de zoveelste keer: Anneleieke is 09-09-10 jarig!!!!!!! Stuur allemaal massaal zoveel post, dat het vliegtuig door die zware last bijna niet kan opstijgen en dat de lokale post alles met een vrachtwagen moet brengen. Annelieke toch, iedereen weet wanneer je jarig bent? Moet dat nu telkens worden herhaald?

Kus en alvast gefeliciteerd. Waarmee ook al weer? Papa

• 24 Augustus 2010 - 19:48

Ank:

Adres genoteerd - maar ik ken die datum 9/9 uit mijn hoofd hoor!! Je hebt het dus (te) warm?? Maar verder klinkt het allemaal als een goed eerste begin.
    Veel plezier!

• 27 Augustus 2010 - 08:24

Wilmy:

Je bent een echte VIP, alles wordt voor je gedaan en jij kunt lekker luieren. Kan je stage nog wel meevallen? Alle gekheid op een stokje, klinkt goed dat je wat gaat bekijken: maak ook mooie foto's zodat we mee kunnen genieten. Van Iris gehoord dat zij en Roel woensdag landen. Veel plezier. Geniet van de zon en denk aan ons die al dagen in de stromende regen leven. Liefs,
    Wim en Wilmy